Program de lucru call center:

Luni-Vineri , intre orele 8:00 - 17:00.

Magazinul este doar ONLINE!

LIVRAREA LA DOMICILIU:

Transportul produselor se face prin Cargus

Termen de livrare: 1~2 zile lucratoare pentru localitatile aflate in aria de acoperire si 2 ~ 4 zile pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire (fara cost suplimentar).

Produsele aflate in stoc se expediaza in maxim 24h din momentul comenzii (in zilele lucratoare: luni - vineri).

COSTURI LIVRARE:

Cost unic de livrare 15 RON pentru 99% din teritoriul Romaniei, cat si pentru locatiile Cargus Ship & GO. Unele produse pot avea costuri suplimentare de greutate, procesare si ambalare.

Pentru comenzi mai mari de 199RON puteti beneficia de livrare gratuita folosind codul promotional "Reducere la 200RON"

Va sfatuim sa verificati integritatea pachetului la receptie, altfel riscurile aferente livrarii defectuase cad in responsabilitatea dumneavoastra. Noi luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

CUM PLATESC:

Contravalorea produselor comandate si a transportului poate fi platita cu ordin de plata, cu cardul sau ramburs curierului care livreaza produsele.

ATENTIE!!!

Comenzile facute in zilele de vineri (dupa ora 15) , sambata si duminica vor fi expediate in ziua de LUNI (a saptamanii urmatoare)! 

Magazinul nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp.